Beste Ao-Kanters en Ao-Kanterinnekes,

Carnaval 2024 staat alweer voor de deur en voor ons is de voorpret al goed begonnen.

Toen ik op 14 juli, na een hele drukke werkdag, een telefoontje kreeg zag ik ‘’Leo Verdegen’’ op mijn scherm staan. Zeker met wat vraagtekens de telefoon opgenomen en ja nooit meer verwacht…. maar daar kwam de vraag; ‘Mike wil jij onze prins worden van de Ao-Kanters voor carnaval 2024?’ Waarop mijn antwoord; ‘Daar moet ik nog wel even een nachtje over slapen.’ Alles op een rijtje zetten en afstemmen met het werk was mijn belangrijkste uitgangspunt. Met het werk was het meteen super geregeld waardoor ik dacht; Mike het is nu of nooit!

Het weekend ging voorbij en die week erna gelijk met Leo aan de telefoon om een volmondige JA te geven op zijn vraag. Met veel plezier. Toen begon het geheim wat je maanden met je mee moet dragen. De eerste gesprekken met de prinsencommissie en je adjudant kiezen.

Mooi dat we bij dat stukje zijn aangekomen…. Mijn adjudant daar had ik geen twijfel over wie ik zou willen vragen om samen carnaval 2024 tot een groot succes te maken. Leuk dat ik het zelf mocht gaan vragen aan Leroy Sars, mijn buurman en goeie maat. Ik belde hem met de vraag of hij een avond na zijn vakantie tijd had, omdat ik hem wat wilde vragen. ‘Nee Leroy het is niks ernstigs.’  Maat zou jij mijn adjudant willen zijn met de carnaval, want ik word namelijk Ao-Kanters prins 2024. Leroy had ook even nodig om het te laten bezinken… maar gelukkig zei hij; ‘JA maat, we gaan dit samen doen en er wat moois van maken.’ Vanaf toen hoefde ik het geheim in ieder geval niet meer alleen te dragen.

Samen undercover naar Van Dal om onze pakken te passen, samen de vergaderingen bijwonen, samen in spanning aftellen tot de bekendmaking op vrijdag 10 november 2023.
Over de hints….tja die blijven nog altijd een raadsel voor me. Haha ik zou bijna zelf op iemand anders hebben gestemd.

Super fijne begeleiding in dit geheel door fijne mensen om ons heen, zodat we er een ontzettend gaaf en knallend carnavalsjaar van kunnen maken.

Feeste gallie mee “ge leeft mar innun keer”

Prins Mike d’n 2de